Øjenlidelser

ØJENSERVICE 

Øjendyrlæge og Danmarks eneste praktiserende internationale øjenspecialist Ann Strøm tilbyder nu øjendiagnostik og – behandling af alle former for øjensygdomme hos alle former for mindre husdyr på Værløse dyreklinik. 

 

Læs mere om øjenspecialisten her: www.eyevet.dk

 

 Du kan booke tid til øjenservice ved at ringe til vores reception på vores generelle telefonnummer: +45 44 48 27 12

 

ØJENLYSNING FOR ARVELIGE SYGDOMME

 

Inden øjenlysningen skal der købes en rekvisition på Dansk Kennel Klubs hjemmeside. Følg dette link. Rekvisitionen medbringes ved øjenlysning. Hvis din hund er stambogsført i en anden klub end DKK kan du også få den øjenlyst. Medbring stambogen til øjenlysningen.Hvis hunden har været øjenlyst før, skal denne attest også medbringes. Hvert år laver vi to kollektive øjenlysningsdage på Værløse Dyreklinik. Ved at samle flere hunde til øjenlysning på én gang, kan vi nemlig gøre det billigere, end hvis vi kun øjenlyser en hund ad gangen

 

DIAGNOSTIK OG BEHANDLING AF ØJENSYGDOMME

 

Øjenspecialisten har den mest opdaterede viden og kundskaber inden for øjensygdomme, behandlingsmuligheder og øjenkirurgi og kan derfor vejlede dig/jer i forhold til hvilke behandlingsmuligheder der findes, og er mest optimale, for dit/jeres kæledyrs øjenproblem.