Smådyr På Værløse Dyreklinik tilbyder vi

Klinisk undersøgelse med diagnose, medicinske og kirurgiske behandlinger, sundhedstjek og vaccinationer, sterilisation og mærkning,

HD/AD røntgenoptagelser, reproduktion og progesteron måling, tandrens, negleklip mm.

Digitalt røntgen

På Værløse Dyreklinik har vi digitalt røntgen. Det bruger vi ved mistanke om led og knoglelidelser, luftvejsproblemer, mistanke om fremmedlegemer og udfyldninger i abdomen, tandbyld m.m.

Det er en stor hjælp når vi skal stille diagnoser indenfor de nævnte områder og sikrer at dit kæledyr får den rigtige behandling.

Eget laboratorium

På Værløse Dyreklinik har vi vores eget laboratorium. Vi undersøger for parasitter i fæces, hudskrab, progesteron målinger ved parring, urinanalyser, blodudstrygning, blodsænkning mm. Vi kan have svar på de fleste blodprøver på under en halv time. På den måde sikrer vi en hurtigere diagnose og at du får et hurtigt svar.

Vi sender også prøver ud af huset hvis vi skal have en specifik blodprofil og en nyreprofil på en patient.

Andre specialundersøgelser sender vi også til eksterne laboratorier, f.eks bakterielle dyrkninger med resistensundersøgelser, virusundersøgelser, allergitest, titer målinger mm.

Kiropraktisk eller fysioterapeutisk behandling

I klinikken tilbyder vi kiropraktisk eller fysioterapeutisk behandling af hunde og katte. Dertil har vi også fået laserudstyr som kan bruges til at støtte op om primært led og muskelskader, men laser kan også bruges til at fremme f.eks sårheling. Se under menupunktet Rehab