44 48 27 12

Kirke Værløsevej 26, 3500 Værløse

Nordic Vet Shop real stuff dogs

Nordic Vet Shop og Værløse Dyreklinik samarbejder om at tilbyde kvalitetsgrej til aktive hunde, designet og produceret i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island.

Når vi leder efter varer til vores hunde, kigger vi efter lækre, naturlige, holdbare og miljøvenlige varer. I Norden er vi rigtig gode til dyrevelfærd, og kan prale af sunde produktionsdyr, lavt forbrug af antibiotika og en ren natur. Vi har rigtig gode arbejdsforhold, og er innovative og drivende i udviklingen af bæredygtige og miljøvenlige produkter. Vi er gode til økologi og stræber stadig efter at blive meget bedre. Dette vil Nordic Vet Shop stolt hylde ved at tilbyde varer med nordisk ophav.

Hos os finder du lækre og sunde godbidder og snacks til hunde. Råvarerne er vildtfanget på bæredygtigt vis, og fra produktion med højt niveau af dyrevelfærd og lavt forbrug af antibiotika. Ofte er godbidderne og snacksen baseret på én proteinkilde, og med få eller ingen andre ingredienser. De kan dermed være gode til hunde med allergi. Vilde dyr eller produktionsdyr som har gået ude på græs, giver sundt kød, og det kan vores hunde hygge sig med med god samvittighed.

Vores snore, halsbånd og seler er lavet til aktive arbejdshunde, og er meget langtidsholdbare, lavet i solid naturfarvet læder, fra dyr der har fået gå ude i det fri. Det er nordisk kvalitet på sit bedste.

Alt det sjove legetøj er udviklet for at stimulere og aktivere hunde, og give mange timers hjernetrim. Du vil finde masser af naturlig og god leg, til både underholding og belønning, hos os.

Plejeprodukterne er baseret på rene og naturlige ingredienser. Flere af vores plejeprodukter er udmærket supplement til både forebygning og behandling af hudproblemer. Vi prøver at undgå ingredienser som tilsat parfume og parabener.

Dette og meget mere kan du også finde i vores webshop på www.nordicvet.com .

Kom meget gerne forbi Værløse Dyreklinik og kig på vores udvalg af varer, der stadig vokser!

 

Gå til Nordic Vet Shop