44 48 27 12

Kirke Værløsevej 26, 3500 Værløse

Øjenlidelser

ØJENSERVICE

Øjendyrlæge og Danmarks eneste praktiserende internationale øjenspecialist Ann Strøm tilbyder nu øjendiagnostik og – behandling af alle former for øjensygdomme hos alle former for mindre husdyr på Værløse dyreklinik.

ØJENLYSNING FOR ARVELIGE SYGDOMME

Inden øjenlysningen skal der købes en rekvisition på Dansk Kennel Klubs hjemmeside. Følg dette link. Rekvisitionen medbringes ved øjenlysning. Hvis din hund er stambogsført i en anden klub end DKK kan du også få den øjenlyst. Medbring stambogen til øjenlysningen.Hvis hunden har været øjenlyst før, skal denne attest også medbringes. Hvert år laver vi to kollektive øjenlysningsdage på Værløse Dyreklinik. Ved at samle flere hunde til øjenlysning på én gang, kan vi nemlig gøre det billigere, end hvis vi kun øjenlyser en hund ad gangen.

DIAGNOSTIK OG BEHANDLING AF ØJENSYGDOMME

Øjenspecialisten har den mest opdaterede viden og kundskaber inden for øjensygdomme, behandlingsmuligheder og øjenkirurgi og kan derfor vejlede dig/jer i forhold til hvilke behandlingsmuligheder der findes, og er mest optimale, for dit/jeres kæledyrs øjenproblem.

Du kan booke tid til øjenservice ved at ringe til vores reception på vores generelle telefonnummer: +45 44 48 27 12

Læs mere om øjenspecialisten her: www.eyevet.dk