Værløse Dyreklinik

Værløse Dyreklinik tilbyder vi

Klinisk undersøgelse med diagnose, medicinske og kirurgiske behandlinger, sundhedstjek og vaccinationer, sterilisation og mærkning,
HD/AD røntgenoptagelser, reproduktion og progesteron måling, tandrens, negleklip mm.

Tandbehandling

Mange hunde har behandlingskrævende problemer i deres tænder og mundhule. Det kan resultere i dårlig ånde og værre endnu betyde store smerter i munden for dyret og risiko for alvorlige sygdomme i de indre organer. 

Det er derfor vigtigt at opdage disse lidelser på et så tidligt tidspunkt som muligt, da mange mundhuleproblemer kan forebygges og behandles, hvis de opdages i tide. Derfor vil vi, når du kommer til det årlige sundhedseftersyn også fokusere på dit dyrs mundhule. Nogle dyr har allerede fra 1-årsalderen behov for årlige forebyggende tandbehandlinger for at bevare en sund mund hele livet. 

Er du i tvivl, om dit dyr har problemer i munden er du altid velkommen til at bestille tid til et gratis tandtjek hos vores veterinærsygeplejersker.

På Værløse Dyreklinik har speciale i tandbehandling. Vi udstyr til tandrens og tandoperationer, tandrøntgen, rodbehandlinger, plombering, tandretning mv.