Butik

Hunde- og kattefoder er specielt udviklede fødevarer, der er designet til at opfylde ernæringsmæssige behov hos hunde og katte. Det findes i forskellige former, såsom tørkost, vådfoder og råfoder. Kvalitetsfoder indeholder en afbalanceret kombination af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler, der er afgørende for hunden og kattens sundhed og velbefindende. Det er vigtigt at vælge hundefoder af høj kvalitet, der passer til hundens alder, størrelse og aktivitetsniveau for at sikre, at den får den rette ernæring. Vi har også en række specialdiæter som kan tilgodese hunde og katte med visse lidelser. f.eks har vi led-diæter, nyre-diæter, lever-diæter og slanke-diæter og mange flere. Og selvfølgelig har vi også helt almindeligt foder.
Endvidere sælger til forskellige fodertilskud og godbidder.
Veldig fornøyd med besøket.
Mats Holst Aandahl
Mats Holst Aandahl
25. August, 2023.
Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
Mona Monrad Hald
Mona Monrad Hald
27. Januar, 2023.
Super sød og kompetent hjælp
Bo Kristensen
Bo Kristensen
26. Januar, 2023.
Virkelig god service og skønt personale
Sia Smietana Smed
Sia Smietana Smed
18. Januar, 2023.
Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
Christina Busk Marner
Christina Busk Marner
18. Januar, 2023.