Vaccination af hund og kat

Vaccination af hvalpe og hunde 

Hvalpe vaccineres 1. gang ved 8 ugers alderen og igen når de er 12 uger gamle. Nye anbefalinger fra DDD og DKK medfører at hunde også skal vaccineres ved 16 ugers alderen. Herefter vaccineres de årligt. Skal du ud og rejse med din hund, så skal der også vaccineres mod rabies og der skal udstedes et dyrepas. Dette sker typisk ved 12 ugers-alderen. Hunde anbefales at vaccineres mod:

 • Hundesyge
 • Smitsom leverbetændelse
 • ​Parvovirus (smitsom blodig virusdiarré)
 • Vi anbefaler også at der vaccineres mod leptospirose og pt mod kennelhoste.

Vaccination af kattekillinger og katte

Killinger bør have 2 basisvaccinationer med en måneds interval. I de første par måneder vil de være beskyttet af antistoffer, som de modtager via råmælken fra hunkatten. Fra 8 – 12 ugers alderen aftager denne beskyttelse, og derfor anbefaler vi, at man få foretaget den første vaccination når killingen er 12 uger. Anden vaccination gives 1 måned senere i 16 ugers alderren for at sikre en god basisvaccination. Herefter 1 gang årligt i forbindelse med et sundhedstjek. Katte bør som minimum vaccineres mod:

 • Kattesyge
 • Katteinfluenza
 • Calici-virus

Kontakt os for mere info på tlf. 44482712 eller brug vores online tidsbestilling

  Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
  Claus Rarup Lund
  Claus Rarup Lund
  28. December, 2022.
  Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
  Rebekka Skau Vincentzen
  Rebekka Skau Vincentzen
  22. December, 2022.
  Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
  Trine Drejer
  Trine Drejer
  3. December, 2022.
  Super god service og kompetent behandling
  Carsten Krabbe
  Carsten Krabbe
  4. November, 2022.
  My best recommendations. Good prices and good service.
  Anja Ravn
  Anja Ravn
  4. November, 2022.
  Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
  Stutteri Kronplet Hillerød
  Stutteri Kronplet Hillerød
  11. Oktober, 2022.
  Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
  Ellen Landmark
  Ellen Landmark
  6. Oktober, 2022.
  Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
  Claus Bonde
  Claus Bonde
  6. Oktober, 2022.
  Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
  Keyla Berti Lange
  Keyla Berti Lange
  22. September, 2022.
  Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
  Kathrine Olivius Ottosen
  Kathrine Olivius Ottosen
  22. September, 2022.