Hundetræning

Hvalpelegestue

Vores Hvalpelegestuer afholdes her på klinikken af vores dygtige hundetræner Jette Mangor Hedelund. Her får din hvalp masser af mulighed for at lære socialisering med andre hvalpe under kontrollerede forhold, som ikke stresser din hund mentalt eller overbelaster din hvalp fysisk.

Vi taler undervejs meget om hundenes ”sprog” og du lærer en masse om hundens signaler, både dem de andre hvalpe skal ”læse” og dem du som hundeejer selv skal lære at forstå. Det er nemlig vigtigt, at du også selv kan tolke, hvad din hund fortæller dig og lærer at se, hvornår din hund er tryg eller utryg og forstå, hvad der udløser hundens adfærd. På den måde er du bedst rustet til at give din hvalp de bedste forudsætninger for et godt og sundt hundeliv.

Er du 1. gangshundeejer vil du kunne få svar på alle de spørgsmål du måtte have omkring hundens daglige trivsel i familien, omgang med andre dyr, renlighedstræning, alene-hjemme-træning, køre-i-bil-træning, burtræning, positiv og negativ stress osv. Har du masser af erfaring med hunde i forvejen, vil du helt sikkert også have glæde af at blive ”opdateret” på hvad der er sket på hundehvalpefronten, siden du sidst havde hvalp.

Hvalpelegestuerne afholdes som regel på lørdage og når der planlægges nye hold vil du kunne finde dem på Jettes hjemmeside www.hedelundhunde.com under fanebladet ”Hvalpelegestuer”. Her finder du også priser og tilmeldingslinks.

Hvalpelegestuerne har en times varighed hver især og består af 4 lektioner. Den sidste lørdag vil vi beskæftige os med miljøsocialisering, som foregår udendørs. Derfor skal du og din hvalp være klædt på efter vejret. Miljøsocialisering handler om en gradvis tilvænning af nye indtryk, som du ofte ikke selv har indflydelse på, men som din hund skal lære at blive tryg ved og at kunne håndtere uden stress.

For at deltage på hvalpelegestuerne, skal din hvalp være mellem 10 og 16 uger gammel ved start.

Der er tale om små eksklusive hold, så at du og din hvalp får så meget som muligt ud af socialiseringen. Derfor er der et maksimalt deltagerantal på 6 hvalpe pr. hold.

Håndteringstræning

Hvis din hund er utryg, når den skal undersøges hos Dyrlægen, så er den ikke alene om det. Sammen med vores dygtige hundetræner Jette Mangor Hedelund tilbyder vi håndteringstræning, så håndtering og undersøgelse hos dyrlægen eller den daglig pleje i hjemmet i stedet bliver til en god oplevelse for dig og din hund.

Målet med håndteringstræning er først og fremmest, at ingen kommer til skade, hverken hund, ejer eller dyrlæge.

Alle skal have en god oplevelse, når din hund bliver håndteret. Det er som udgangspunkt ikke naturligt for en hund at blive kigget i ørerne eller få undersøgt munden, så derfor kræver det tilvænning for de fleste, medmindre de bliver tvunget til det og derved får en dårlig oplevelse, som kan udmønte sig i uønsket adfærd.

Træningen foregår som enkeltundervisning og kan starte enten i dit eget hjem eller på Værløse Dyreklinik afhængigt af din hunds behov. Håndtering i hverdagen, handler om hvordan hunden i samarbejde med dig, får indlært kompetencerne til at tolerere håndtering og berøring.

Dette sker udelukkende via positiv belønningsbaseret- og trinvis indlæring, således at hunden bliver tryg og får en positiv følelse omkring det, at blive håndteret og rørt ved.
Vi lærer også hunden, selv at ”tilbyde” en given adfærd til håndteringen via et indlært startsignal.

Jette arbejder udelukkende med fokus på hundens følelser og stress niveau i håndteringstræningen.

Priser og tilmelding til Håndteringstræning, der består af 4 lektioner af 1 ¼ times varighed, findes på Jettes hjemmeside www.hedelundhunde.com på fanebladet “Kontakt og tilmelding” eller tilmelding kan ske direkte til Jette på e-mail: hedelundhunde@gmail.com eller på SMS på telefon nr. 22534190. Eller ring til klinikken på 44482712.

Kontakt os for mere info på tlf. 44482712 eller brug vores online tidsbestilling

Veldig fornøyd med besøket.
Mats Holst Aandahl
Mats Holst Aandahl
25. August, 2023.
Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
Mona Monrad Hald
Mona Monrad Hald
27. Januar, 2023.
Super sød og kompetent hjælp
Bo Kristensen
Bo Kristensen
26. Januar, 2023.
Virkelig god service og skønt personale
Sia Smietana Smed
Sia Smietana Smed
18. Januar, 2023.
Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
Christina Busk Marner
Christina Busk Marner
18. Januar, 2023.