Optræning

Hos Værløse dyreklinik tilbyder vi træning af din hund under faglig vejledning.

Træning kan være gavnligt i mange sammenhænge, men er i alle tilfælde et godt supplement til din hunds sundhed og velfærd.

Træning kan være påkrævet for at opnå det optimale og ønskede udfald efter skade eller operation, men kan ligeledes være nødvendigt for at få hunden ud af negative kompensationer i forbindelse med mindre fysiske ubalancer og skævheder, som de fleste sunde og raske hunde oplever igennem livet.

Vi benytter eksempelvis træning i disse tilfælde:

 • Genoptræning efter skade eller sygdom
 • Træning op til konkurrencer
 • Vedligehold af brugshunden
 • Fysioterapeutisk træning af diagnosticerede hunde
  • Slidgigt
  • Spondylose
  • Dysplasi
  • Patella luxation
 • Proprioceptorisk træning efter neurologiske lidelser
 • Træning efter kiropraktisker justeringer
 • Træning efter fysioterapeutisk behandling

Træningen tilpasses altid den enkelte hund, dens sundhedstilstand og det ønskede formål.

Derfor påbegyndes et træningsforløb altid med en fysioterapeutisk konsultation, hvorved hunden gennemgås, evt. kropslige udfordringer findes og behandles, samt en samtale om forventningen og målet for forløbet.
Herefter udarbejdes et målrettet træningsforløb til den enkelte hund, med øvelser – både til udførelse i klinikken, men også til hjemmetræning.

Hvis det ønskes tilbyder vi adgang til online træningsprogram – hvor programmet er tilgængeligt med forklaring, videoer og beskrivelse af hvor ofte øvelsen skal laves. Herved bliver træningen overskuelig og træningsøvelserne nemt tilgængelige hjemmefra.

Træningen foregår altid sammen med en behandler i klinikken, og du og din hund er derfor sikret høj sikkerhed og faglighed under træningen.

Vi tilbyder træningsfaciliteter hvor hundens aktuelle sundhedstilstand og eventuelle problemstillinger holdes i fokus ud fra et fysioterapeutisk og kiropraktisk synspunkt.

  Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
  Claus Rarup Lund
  Claus Rarup Lund
  28. December, 2022.
  Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
  Rebekka Skau Vincentzen
  Rebekka Skau Vincentzen
  22. December, 2022.
  Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
  Trine Drejer
  Trine Drejer
  3. December, 2022.
  Super god service og kompetent behandling
  Carsten Krabbe
  Carsten Krabbe
  4. November, 2022.
  My best recommendations. Good prices and good service.
  Anja Ravn
  Anja Ravn
  4. November, 2022.
  Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
  Stutteri Kronplet Hillerød
  Stutteri Kronplet Hillerød
  11. Oktober, 2022.
  Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
  Ellen Landmark
  Ellen Landmark
  6. Oktober, 2022.
  Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
  Claus Bonde
  Claus Bonde
  6. Oktober, 2022.
  Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
  Keyla Berti Lange
  Keyla Berti Lange
  22. September, 2022.
  Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
  Kathrine Olivius Ottosen
  Kathrine Olivius Ottosen
  22. September, 2022.