Optræning

Hos Værløse dyreklinik tilbyder vi træning af din hund under faglig vejledning.

Træning kan være gavnligt i mange sammenhænge, men er i alle tilfælde et godt supplement til din hunds sundhed og velfærd.

Træning kan være påkrævet for at opnå det optimale og ønskede udfald efter skade eller operation, men kan ligeledes være nødvendigt for at få hunden ud af negative kompensationer i forbindelse med mindre fysiske ubalancer og skævheder, som de fleste sunde og raske hunde oplever igennem livet.

Vi benytter eksempelvis træning i disse tilfælde:

 • Genoptræning efter skade eller sygdom
 • Træning op til konkurrencer
 • Vedligehold af brugshunden
 • Fysioterapeutisk træning af diagnosticerede hunde
  • Slidgigt
  • Spondylose
  • Dysplasi
  • Patella luxation
 • Proprioceptorisk træning efter neurologiske lidelser
 • Træning efter kiropraktisker justeringer
 • Træning efter fysioterapeutisk behandling

Træningen tilpasses altid den enkelte hund, dens sundhedstilstand og det ønskede formål.

Derfor påbegyndes et træningsforløb altid med en fysioterapeutisk konsultation, hvorved hunden gennemgås, evt. kropslige udfordringer findes og behandles, samt en samtale om forventningen og målet for forløbet.
Herefter udarbejdes et målrettet træningsforløb til den enkelte hund, med øvelser – både til udførelse i klinikken, men også til hjemmetræning.

Hvis det ønskes tilbyder vi adgang til online træningsprogram – hvor programmet er tilgængeligt med forklaring, videoer og beskrivelse af hvor ofte øvelsen skal laves. Herved bliver træningen overskuelig og træningsøvelserne nemt tilgængelige hjemmefra.

Træningen foregår altid sammen med en behandler i klinikken, og du og din hund er derfor sikret høj sikkerhed og faglighed under træningen.

Vi tilbyder træningsfaciliteter hvor hundens aktuelle sundhedstilstand og eventuelle problemstillinger holdes i fokus ud fra et fysioterapeutisk og kiropraktisk synspunkt.

  Veldig fornøyd med besøket.
  Mats Holst Aandahl
  Mats Holst Aandahl
  25. August, 2023.
  Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
  Mona Monrad Hald
  Mona Monrad Hald
  27. Januar, 2023.
  Super sød og kompetent hjælp
  Bo Kristensen
  Bo Kristensen
  26. Januar, 2023.
  Virkelig god service og skønt personale
  Sia Smietana Smed
  Sia Smietana Smed
  18. Januar, 2023.
  Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
  Christina Busk Marner
  Christina Busk Marner
  18. Januar, 2023.