Om os

Om Værløse Dyreklinik

Værløse Dyreklinik er en smådyrsklinik. Klinikken har ligget i Værløse siden ’70’erne.

Anders Permin og Camilla Byskov overtog klinikken i sensommeren 2018 efter Ib Engelhardt.

Vi er i dag 4 dyrlæger, Anders, Mikael, Trine (på barsel) og Camilla C.. Line og Tina er tilknyttet klinikken som fysioterapeuter og ernæringsspecialister og Majbrit er kiropraktor. Camilla B. er veterinærsygeplejerske på klinikken.Mette er vores receptionist og blæksprutte og rådgiver også om fodring. Karina sikrer at der altid er rydeligt og rent på klinikken. Jette er hundeinstruktør og laver kurser til hvalpe (hvalpelegestue) og voksne hunde i adfærd. Og så har vi Helle,  Caroline, Thea og Gabi som alle er dyrlægestuderende og som hjælper på klinikken.

Vi er en alment praktiserende klinik. Det betyder at vi stiller en diagnose og udfører en medicinsk eller kirurgisk behandling. På den måde håber vi at give dig og dit kæledyr den bedste behandling. Ud over det er vi specialister i infektionssygdomme (herunder parasitsygdomme),  reproduktion, kiropraktik og fysioterapi (se under REHAB) og røntgendiagnostik.

Rehap-afdelingen er åbnet 1/3 2022 og vil fokusere på ledlidelser og optræning af hunde og katte samt smertebehandling. Blandt andet har vi waterwalker, laser og løbebånd og andet udstyr til at sikre en god genoptræning af din hund eller kat.

Anders Permin – Dyrlæge

PhD, speciale i veterinær mikrobiologi og parasitologi

Anders er dyrlæge fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (KVL). Han blev kandidat i 1990 og fik en ph.d i 1997. Han har udover almen praksis stor erfaring med infektiøse sygdomme (bakterie-, virus-, og parasitsygdomme) og en ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i mikrobiologi og patologi. ud over hunde og katte behandler Anders også fugle. 

Anders står for den daglige administration af klinikken.

Mikael Tranholm – Dyrlæge

PhD, speciale i reproduktion

Mikael er uddannet dyrlæge fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (KVL). Han blev dyrlæge i 1991 og har tidligere arbejdet i smådyrspraksis på Århus Dyrehospital og Karlslunde Dyreklinik. Mikael har opdrættet cocker spaniel i over 20 år, er aktiv i hunde-sporten og har mange års erfaring fra arbejde med reproduktion hos hund. 

Trine Ahlmann Hansen – Dyrlæge

Veterinær kiropraktor

Trine blev uddannet dyrlæge i 2016 fra Københavns Universitet og uddannet veterinær kiropraktor ved IAVC (International Academy of veterinary chiropractic) i Tyskland året efter. Fra 2018 til 2022 havde Trine egen virksomhed og har udelukkende arbejdet med bevægeapparatet hos hunde, katte og heste siden. Trine har flere kurser inden for behandlingsteknikker og undersøgelser af vores dyrs muskler, led og bindevæv. Nu er hun i gang med at uddanne sig som ’Advanced Animal Chiropractor’ hos IAVC i Tyskland.  

Line Tofte

Fysiurgist Hundeterapeut

Line er uddannet Fysiurgisk Hundeterapeut i 2021, fra Center for Dyreterapi med international godkendelse fra IICT og IEBWAs smådyrssektion. Line arbejder med fysioterapi ud fra en helhedsorienteret tilgang til hundens tilstand og biomekanik, med blandt andet massage, fascieløsning, Kranio-sakral terapi, ledmobilisering, laserterapi samt både våd og tør træning.
Line er ligeledes uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut i 2019 og har siden da praktiseret i egen virksomhed på heste. Line har flere supplerende kurser inden for manuel terapi samt fysioterapeutisk træning. Derudover er Line uddannet jordbrugsteknolog og har en PBA i jordbrugsvirksomhed – begge med speciale i dyrefysiologi og fodring.  

Camilla Carlsen

Camilla er en erfaren dyrlæge med over 10 års erfaring inden for den veterinære branche og har også fået en bachelorgrad i biologi med hovedfokus på adfærd og naturbevarelse. Camilla har færdigheder inden for kirurgi, diagnostik, kiropraktik, kommunikation og bearbejdning af data, samt formidling og uddannelse.  Camillas primære arbejde på klinikken bliver indenfor kiropraktikken og udredning af haltheder. 

Camilla Byskov Andersen

Aut. Veterinærsygeplejeske

Camilla har været ansat på klinikken siden 1998 og blev uddannet i 2001. Camilla er anæstesisygeplejerske og har stor erfaring med røntgenfotografering, reproduktion og tandrens.

Mette Rosca

Receptionist

Med en kandidat i Husdyrvidenskab, har Mette en indgående viden om ernæring, adfærd, velfærd og bæredygtighed indenfor husdyrproduktion. Mette har også stor erfaring indenfor veterinærindustrien, som vært på et travlt dyrehospital og senest som dyrepasser på et internat. Mette brænder for alle aspekter af dyrevelfærd, og sætter en ære i at formidle og rådgive indenfor ernæringt.  Mette trives godt med praktisk og fysisk arbejde, men er også IT-kyndig og god til administrative arbejdsopgaver. Mette vil I møde i vores reception.

Majbrit Andersen

Veterinær Kiropraktor

Majbrit har en baggrund som human kiropraktor (cand. Manu ved Syddansk Universitet 2011), og blev i 2023 uddannet veterinær kiropraktor ved IAVC (International Academy of Veterinary Chiropractic). Hun har en helhedsorienteret tilgang,  og arbejder derfor både med muskler, led og fascia.

I fritiden er Majbrit aktiv i Newfoundlandklubbens Vandtrænings gruppe, der træner livredning med de store hunde. Hun træffes om onsdagen i Rehab.

.

Jette Mangor

Professionel hundeinstruktør

Jette er tilknyttet klinikken for at hjælpe hundeejere med at træne hundene og optimere håndtering i det daglige. Jette afholder hvalpelegestuer, hvalpetræning (begynderhold) og unghundehold. Og som noget nyt, også kursus i håndteringstræning af hunden i det daglige.

Helle Watson

Dyrlægestuderende

Helle har været ansat på klinikken siden 2020 og og er lige gået i gang med sit 4 år på dyrlægestudier. Helle har en stor kærlighed for dyr og det siges at hendes kollegieværelse er en ren zoologisk have. 

Tina Hindsdal

Fysiurgist Hundeterapeut og Kranio Sakral Terapeut

Tina er uddannet Fysiurgisk Hundeterapeut i 2020 og kranio sakral terapeut til hund i 2023 fra Center for Dyreterapi med international godkendelse fra IICT og IEBWAs smådyrssektion. Samt supplerende kurser inden for træning og genoptræning.

Tina kan du møde i vores rehab afdeling hvor hun tilbyder fysioterapi, træning/genoptræning og/eller kranio sakral terapi til hunde og katte.

Tina er selv aktiv i hundesporten og har mange års erfaring med hunde, både som agility og lydighedsinstruktør og så er hun opdrætter af Border collier og Australske kelpier.

Caroline Madsen

Dyrlægestuderende

Caroline læser til dyrlæge på Københavns Universitet og har gjort det siden 2021. Inden Caroline kom ind på universitetet tog hun gymnasial uddannelse på Oure kostgymnasium, samtidig med en danseudannelse. Caroline sætter en stor ære i at både dyr og ejere får en god oplevelse hos os, og hun er vant til håndtering af almindelige husdyr.

Gabriella Østerby

Dyrlægestuderende

Gabriela læser til dyrlæge på Københavns Universitet, hvor hun begyndte i 2020. Inden da har hun stået for pasning af heste på en efterskole på Fyn. Hun er også vant til håndtering af katte, hunde og gnavere, som har været en del af hendes liv siden hun var lille. I dag ejer hun huskatten Kandy på 10 år. Ved siden af studiet holder hun af, at hjælpe til i klinikken og tage imod dyr og ejere. 

Thea Friborg

Dyrlægestuderende

Thea læser til dyrlæge på Københavns Universitet og begyndte i 2022. Hun er opvokset med forskellige familiedyr som hund, kat, kaniner og marsvin. Hendes familie har haft stueopdræt af Bichon Havanais, som Thea har taget del i gennem flere år. Thea er vant til håndtering af de almindelige husdyr. Derudover har Thea interesse for heste. Thea har også erfaring med kunderådgivning om foder til kat og hund fra tidligere arbejde i butik med kæledyrsprodukter. 

Karina Rosenkrantz

Karina står for den daglige oprydning og rengøring på klinikken og gør en ære i at der ser ordentligt ud.

Kontakt os for mere info på tlf. 44482712 eller brug vores online tidsbestilling

Veldig fornøyd med besøket.
Mats Holst Aandahl
Mats Holst Aandahl
25. August, 2023.
Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
Mona Monrad Hald
Mona Monrad Hald
27. Januar, 2023.
Super sød og kompetent hjælp
Bo Kristensen
Bo Kristensen
26. Januar, 2023.
Virkelig god service og skønt personale
Sia Smietana Smed
Sia Smietana Smed
18. Januar, 2023.
Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
Christina Busk Marner
Christina Busk Marner
18. Januar, 2023.