Om os

Værløse Dyreklinik er en smådyrsklinik. Klinikken har ligget i Værløse siden ’70’erne.

Anders Permin og Camilla Byskov overtog klinikken i sensommeren 2018 efter Ib Engelhardt.

Vi er i dag 3 dyrlæger, Anders,  Josefine og Ann  samt 1 veterinærsygeplejerske, Camilla.

Vi er alment praktiserende klinik. Det betyder at vi stiller en diagnose og udfører en medicinsk eller kirurgisk behandling. På den måde håber vi at give dig og dit kæledyr den bedste behandling. Ud over det er vi specialister i infektionssygdomme, kiropraktik, øjensygdomme, reproduktion og røntgen diagnostik.

Anders Permin, Dyrlæge, PhD

Anders er dyrlæge fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Han blev kandidat i 1990 og fik en ph.d i 1997. Han har udover almen praksis stor erfaring med infektiøse sygdomme (bakterie-, virus-, og parasitsygdomme) og en ph.d. fra Københavns Universitet med speciale i mikrobiologi og patologi.

Josefine Køster, Dyrlæge, kiropraktor

Josefine blev dyrlæge fra Københavns Universitet i 2016 og har speciale i kiropraktisk behandling af muskellidelser hos hund og kat. Ud over specialet i kiropraktik har Josefine også speciale i røntgenfotografering af AD/HD.  Og siden Josefine blev færdig i 2016, har hun taget flere kurser indenfor ortopædisk diagnostik og neurologi for at få en bredere forståelse af hvordan bevægeapparatet det fungerer. Josefine dækker også infektionssygdomme og behandling af disse.

Ann Strøm, dyrlæge, øjenspecialist

Øjendyrlæge og Danmarks eneste praktiserende internationale øjenspecialist Ann Strøm tilbyder nu øjendiagnostik og – behandling af alle former for øjensygdomme hos alle former for mindre husdyr på Værløse Dyreklinik.

Camilla Byskov Andersen, Aut. Veterinærsygeplejeske

Camilla har været ansat på klinikken siden 1998 og blev uddannet i 2001. Camilla er anæstesisygeplejerske og har stor erfaring med røntgenfotografering, reproduktion og tandrens.

Jette Mangor, professionel hundeinstruktør

Jette er tilknyttet klinikken for at hjælpe hundeejere med at træne hundene og optimere håndtering i det daglige. Jette afholder hvalpelegestuer, hvalpetræning (begynderhold) og unghundehold. Og som noget nyt, også kursus i håndteringstræning af hunden i det daglige.