Kiropraktik til hunde
og katte

Kiropraktik til hunde på Værløse dyreklinik

Kiropraktik til hunde og katte er en behandlingsmetode, der fokuserer på at opretholde og forbedre dyrenes muskuloskeletale helbred. Ligesom hos mennesker involverer kiropraktisk behandling for dyr manipulation af rygsøjlen og andre led for at genoprette normal bevægelse, lindre smerte og fremme generel trivsel. Vores kiropraktorer foretager nøje undersøgelser for at identificere eventuelle skævheder eller dysfunktioner i dyrenes rygsøjle og led og anvender blide justeringsteknikker for at korrigere disse problemer.  Studier viser at 50-60% af hunde har skævheder eller dysfunktioner. Dette kan føre til ændret adfærd og smerte.

Når en hund genoptrænes efter en skade er det vigtigt, at den bliver trænet i dens naturlige og oprindelige bevægelsesmønster inden skadens indtræden, og ikke i et bevægemønster den har tillært sig som kompensation under skadesperioden. Kiropraktik kan gavne hunde under genoptræning og sikre at det oprindelige bevægelsesmønster genopstår.

Jo mere kronisk et sygdomsforløb hos hunde har været, desto mere har kroppen lært sig at bevæge på en ny og kompensatorisk måde. Og da hunden er et vanedyr, kan det være svært at aflære sig det bevægelsesmønster igen. Musklerne vil have tendens til at trække knoglerne i retning af det kompensatoriske bevægemønster, og kan derved danne subluksationer.

Kiropraktikken sikrer at knoglerne sidder korrekt, hvorefter musklerne tilpasser sig. Der kan være behov for gentagne kiropraktiske undersøgelser og behandlinger under rehabiliteringen. Vi supplerer også med laserbehandling hvor vi kan se det fremmer helingsprocessen.

Kontakt os for mere info på tlf. 44482712 eller brug vores online tidsbestilling

Veldig fornøyd med besøket.
Mats Holst Aandahl
Mats Holst Aandahl
25. August, 2023.
Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
Mona Monrad Hald
Mona Monrad Hald
27. Januar, 2023.
Super sød og kompetent hjælp
Bo Kristensen
Bo Kristensen
26. Januar, 2023.
Virkelig god service og skønt personale
Sia Smietana Smed
Sia Smietana Smed
18. Januar, 2023.
Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
Christina Busk Marner
Christina Busk Marner
18. Januar, 2023.