Kiropraktik til hunde
og katte

Kiropraktik til hunde på Værløse dyreklinik

På Værløse Dyreklinik anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse af din hund eller kat. Det årlige sundhedseftersyn giver os mulighed for at opdage sygdomme i god tid til, at der en god chance for behandling. Parasitære lidelser (herunder hjerte- lungeorm), bakterielle infektioner, hudlidelser, tandlidelser, øjenlidelser, ledlidelser, svulster og stofskiftesygdomme er gode eksempler på sygdomme som kan opdages i god tid. Specielt har vi erfaring med at hjerte-lungeorm og spolorm kan volde mange problemer og udfordringer hos hunde og katte. Derfor anbefaler vi årligt tjek af parasitstatus hos din hund eller kat.

Når en hund genoptrænes efter en skade er det vigtigt, at den bliver trænet i dens naturlige og oprindelige bevægelsesmønster inden skadens indtræden, og ikke i et bevægemønster den har tillært sig som kompensation under skadesperioden. Kiropraktik kan gavne hunde under genoptræning og sikre at det oprindelige bevægelsesmønster genopstår.

Jo mere kronisk et sygdomsforløb hos hunde har været, desto mere har kroppen lært sig at bevæge på en ny og kompensatorisk måde. Og da hunden er et vanedyr, kan det være svært at aflære sig det bevægelsesmønster igen. Musklerne vil have tendens til at trække knoglerne i retning af det kompensatoriske bevægemønster, og kan derved danne subluksationer.

Kiropraktikken sikrer at knoglerne sidder korrekt, hvorefter musklerne tilpasser sig. Der kan være behov for gentagne kiropraktiske undersøgelser og behandlinger under rehabiliteringen. Vi supplerer også med laserbehandling hvor vi kan se det fremmer helingsprocessen.

Kontakt os for mere info på tlf. 44482712 eller brug vores online tidsbestilling

Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
Claus Rarup Lund
Claus Rarup Lund
28. December, 2022.
Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
Rebekka Skau Vincentzen
Rebekka Skau Vincentzen
22. December, 2022.
Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
Trine Drejer
Trine Drejer
3. December, 2022.
Super god service og kompetent behandling
Carsten Krabbe
Carsten Krabbe
4. November, 2022.
My best recommendations. Good prices and good service.
Anja Ravn
Anja Ravn
4. November, 2022.
Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
11. Oktober, 2022.
Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
Ellen Landmark
Ellen Landmark
6. Oktober, 2022.
Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
Claus Bonde
Claus Bonde
6. Oktober, 2022.
Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
Keyla Berti Lange
Keyla Berti Lange
22. September, 2022.
Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
Kathrine Olivius Ottosen
Kathrine Olivius Ottosen
22. September, 2022.