Smådyr

På Værløse Dyreklinik tilbyder vi

Klinisk undersøgelse med diagnose, medicinske og kirurgiske behandlinger, sundhedstjek og vaccinationer, sterilisation og mærkning,

HD/AD røntgenoptagelser, reproduktion og progesteron måling, tandrens, negleklip mm.

Digitalt røntgen

På Værløse Dyreklinik har vi digitalt røntgen. Det bruger vi ved mistanke om led og knoglelidelser, luftvejsproblemer, mistanke om fremmedlegemer og udfyldninger i abdomen, tandbyld m.m.

Det er en stor hjælp når vi skal stille diagnoser indenfor de nævnte områder og sikrer at dit kæledyr får den rigtige behandling.

Eget laboratorium

På Værløse Dyreklinik har vi vores eget laboratorium. Vi undersøger for parasitter i fæces, hudskrab, progesteron målinger ved parring, urinanalyser, blodudstrygning, blodsænkning mm. Vi kan have svar på de fleste blodprøver på under en halv time. På den måde sikrer vi en hurtigere diagnose og at du får et hurtigt svar.

Vi sender også prøver ud af huset hvis vi skal have en specifik blodprofil og en nyreprofil på en patient.

Andre specialundersøgelser sender vi også til eksterne laboratorier, f.eks bakterielle dyrkninger med resistensundersøgelser, virusundersøgelser, allergitest, titer målinger mm.

Kiropraktisk eller fysioterapeutisk behandling

I klinikken tilbyder vi kiropraktisk eller fysioterapeutisk behandling af hunde og katte. Dertil har vi også fået laserudstyr som kan bruges til at støtte op om primært led og muskelskader, men laser kan også bruges til at fremme f.eks sårheling. Se under menupunktet Rehab

Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
Claus Rarup Lund
Claus Rarup Lund
28. December, 2022.
Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
Rebekka Skau Vincentzen
Rebekka Skau Vincentzen
22. December, 2022.
Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
Trine Drejer
Trine Drejer
3. December, 2022.
Super god service og kompetent behandling
Carsten Krabbe
Carsten Krabbe
4. November, 2022.
My best recommendations. Good prices and good service.
Anja Ravn
Anja Ravn
4. November, 2022.
Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
11. Oktober, 2022.
Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
Ellen Landmark
Ellen Landmark
6. Oktober, 2022.
Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
Claus Bonde
Claus Bonde
6. Oktober, 2022.
Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
Keyla Berti Lange
Keyla Berti Lange
22. September, 2022.
Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
Kathrine Olivius Ottosen
Kathrine Olivius Ottosen
22. September, 2022.