HD AD OCD Røntgenundersøgelser ?

HD/AD/OCD

På Værløse dyreklinik har vi lang erfaring med, og ekspertise i, at tage røntgen-billeder til vurdering af hofteleds-dysplasi (HD), albue-dysplasi (AD) og osteochondrose i skulderen (OCD). Vurdering af disse led er en anbefaling eller et krav indenfor mange hunderacer. Selve bedømmelsen og scoringen af billederne udføres af et ekspert-panel på Københavns Universitet for Dansk Kennel Klub (DKK).

Vi ved hvor vigtigt det er for ejeren, at få en så korrekt vurdering som muligt. Vi garanterer ikke for resultatet, men vi garanterer, at vi gør vores yderste for at tage røntgenbilleder af bedste kvalitet, og med en positionering af hunden, som præsenterer deres led på bedste vis.

Inden røntgen-billederne taget får hunden er mild bedøvelse (sedation), det er et krav fra KU og sikrer, at hunden kan positioneres korrekt.

Ring og hør mere – også om vores fordelagtige priser.

Veldig fornøyd med besøket.
Mats Holst Aandahl
Mats Holst Aandahl
25. August, 2023.
Venligt og imødekommende personale, der altid tager sig god tid til at vejlede og rådgive. De er meget professionelle og har yderst rimelige priser.
Mona Monrad Hald
Mona Monrad Hald
27. Januar, 2023.
Super sød og kompetent hjælp
Bo Kristensen
Bo Kristensen
26. Januar, 2023.
Virkelig god service og skønt personale
Sia Smietana Smed
Sia Smietana Smed
18. Januar, 2023.
Vi har igennem de sidste 4 år modtaget yderst venlig og altid meget professionel hjælp og vejledning. Først og fremmest omkring vores hund generelt og på det seneste i forbindelse med hendes drægtighed, fødsel og hvalpehåndtering. Jeg glæder mig til mange år fremover hos Værløse Dyreklinik.
Christina Busk Marner
Christina Busk Marner
18. Januar, 2023.