Parasitundersøgelser

Parasitundersøgelse af hunde og katte

Selvom vores firbenede venner, både hunde og katte, kan være kæledyrselskende og fornøjelse at have i hjemmet, er det vigtigt at huske på deres sundhed og trivsel. En vigtig del af at sikre deres helbred er regelmæssige parasitundersøgelser.

Parasitter såsom lopper, flåter, rundorm og bændelorm kan udgøre en trussel mod vores kæledyrs sundhed og velvære. Disse parasitter kan forårsage en række problemer, herunder kløe, hudinfektioner, mave-tarmproblemer og endda alvorlige sygdomme.

Parasitundersøgelser i eget laboratorium

Parasitundersøgelser er en afgørende del af forebyggelsen og kontrol af parasitter hos hunde og katte. Ved at udføre disse undersøgelser regelmæssigt kan dyrlægen identificere og behandle eventuelle parasitære infektioner tidligt, før de bliver til alvorlige problemer.

Typisk involverer en parasitundersøgelse at analysere afføringen fra kæledyret for at påvise tilstedeværelsen af parasitter som orm eller deres æg. Dyrlægen kan også udføre andre diagnostiske tests, såsom skrabning af huden for at påvise lopper eller flåter.

Forebyggelse er også vigtig, og din dyrlæge kan anbefale regelmæssig ormekur og loppe- og flåtbehandling for at beskytte dit kæledyr mod parasitære infektioner.

Husk altid at konsultere din dyrlæge for at få vejledning om den bedste praksis for parasitundersøgelser og forebyggelse hos dine kæledyr. Ved at være opmærksomme på og håndtere parasitter proaktivt kan vi sikre, at vores elskede hunde og katte forbliver sunde og glade i mange år fremover.

Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
Claus Rarup Lund
Claus Rarup Lund
28. December, 2022.
Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
Rebekka Skau Vincentzen
Rebekka Skau Vincentzen
22. December, 2022.
Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
Trine Drejer
Trine Drejer
3. December, 2022.
Super god service og kompetent behandling
Carsten Krabbe
Carsten Krabbe
4. November, 2022.
My best recommendations. Good prices and good service.
Anja Ravn
Anja Ravn
4. November, 2022.
Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
11. Oktober, 2022.
Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
Ellen Landmark
Ellen Landmark
6. Oktober, 2022.
Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
Claus Bonde
Claus Bonde
6. Oktober, 2022.
Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
Keyla Berti Lange
Keyla Berti Lange
22. September, 2022.
Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
Kathrine Olivius Ottosen
Kathrine Olivius Ottosen
22. September, 2022.