Foder

Foder er essentielt for opretholdelse af dit dyrs sundhed. Imidlertid er der flere aspekter ved foder, som måske ikke altid overvejes i dagligdagen. En omfattende vurdering af foderkvaliteten bør inkludere overvejelser om lugt, smag, mæthedsfornemmelse, kalorieindhold, omega-fedtsyrer til understøttelse af hud, pels og led, probiotiske tilskud til at fremme af en sund mave-tarmflora, samt ingrediensernes fordøjelighed, proteinindhold og -kvalitet.

Lugt og smag spiller en væsentlig rolle for at dit dyr finder et foder appetitligt og tiltalende. Mæthed er afgørende for at opretholde en passende vægt og kan hjælpe en evigt sulten hund med at finde mere ro. Valget af foder bør tage højde for dyrets størrelse, aktivitetsniveau og individuelle energibehov.

Kalorieindholdet i foderet er en nøglefaktor for at undgå overvægt eller undervægt. Det er afgørende at justere fodermængden i overensstemmelse med dyrets energibehov og livsstadie. Tilføjelsen af omega-fedtsyrer bidrager ikke kun til en sund hud og pels, men kan også understøtte ledfunktion og modvirke inflammatoriske tilstande.

Probiotiske tilskud spiller en central rolle i opretholdelsen af en sund mave-tarmflora, hvilket kan påvirke fordøjelsen, immunsystemet og endda adfærd. At vælge foder med høj fordøjelighed og afbalanceret proteinindhold og -kvalitet er essentielt for at imødekomme dyrets ernæringsbehov.

Værløse Dyreklinik er her for at rådgive dig om valg af foder, der tager højde for disse nuancer, og vi stræber efter at sikre, at dit kæledyr modtager en ernæring, der ikke kun opfylder dets basale behov, men også støtter dets generelle trivsel og sundhed.

Vi forhandler foder fra Virbac, Royal Canine, Hills og Live. Andet foder kan skaffes hjem.

Veterinary HPM® Fra Virbac

Vi har valgt at forhandle foderet VETERINARY HPM® fra Virbac, fordi det er et foder, som giver hunde og katte den type ernæring, som passer til dem.

VETERINARY HPM® er udviklet med respekt for hundens og kattens sande natur som kødædere og indeholder et af markedets højeste andele animalsk protein. Det betyder, at du er sikret et foder tilpasset dit kæledyrs ernæringsmæssige behov med en lækker smag, som de vil elske.

VETERINARY HPM® findes i flere varianter til hund og kat, tilpasset alle livsstadier, størrelser og unikke behov. Opdag fordelene ved Virbacs foder til bl.a. killinger, hvalpe, ungdyr, neutraliserede dyr, svage led, sart mave, hudproblemer og meget mere.

Find det foder, som passer perfekt til netop dit kæledyr på Virbacs webshop.

Find dit foder her

OBS! Vælg Værløse Dyreklinik som din dyreklinik, når du opretter din profil hos Virbacs webshop. Det koster dig ikke noget, men giver os samme forhandlerstatus, som hvis du købte foderet her i klinikken.

Fik adgang til legehjælp med meget kort varsel og en pragmatisk tilgang til behandlingen. Fuldt ud tilfreds med forløbet.
Claus Rarup Lund
Claus Rarup Lund
28. December, 2022.
Imødekommende hjælpsomhed og forståelse for den situation man er i.
Rebekka Skau Vincentzen
Rebekka Skau Vincentzen
22. December, 2022.
Dejlig positiv oplevelse. Blev anbefalet jer til røntgen billeder af min Golden Retriever før brug i avl. Professionel tilgang, søde mennesker og gode billeder som DKK kunne lave de rigtige bedømmelser udfra. Så topscorer herfra 🙂
Trine Drejer
Trine Drejer
3. December, 2022.
Super god service og kompetent behandling
Carsten Krabbe
Carsten Krabbe
4. November, 2022.
My best recommendations. Good prices and good service.
Anja Ravn
Anja Ravn
4. November, 2022.
Vi har brugt Ib Engelhardt siden engang i 70'ne, især til HD foto, da jeg avlede Schæferhunde, siden har vi brugt ham til vores Cocker Spaniel, og altid været tilfreds med den gode behandling vi har fået, og den gode behandling er forsat efter Ib Engelhardt ikke er der mere. MVH. Mona og Helena Søgaard Nielsen Kennel Hemo Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
Stutteri Kronplet Hillerød
11. Oktober, 2022.
Vi føler os enormt godt modtaget af personalet på Værløse Dyreklinik, og vigtigst af alt, at der bliver taget sig både venligt og professionelt af vores 3 hunde. Dette gælder både akutte og mere løbende aftaler.
Ellen Landmark
Ellen Landmark
6. Oktober, 2022.
Altid en fornøjelse at besøge Værløse Dyreklinik. Hvad enten det er køb af foder og medicin eller dyrellgebesøg. Klart anbefalelsesværdig.
Claus Bonde
Claus Bonde
6. Oktober, 2022.
Jeg har oplever Værløse dyreklinik som et professionelt sted at komme ind med sin hund. De er venlige og hjælpsomme. Jeg har fået lavet hd scanning af min hunds hofter og fået vaccineret min hund her. Udover det har jeg fået meget brugbar rådgivning i telefonen.
Keyla Berti Lange
Keyla Berti Lange
22. September, 2022.
Dygtige dyrlæger og generelt personale, altid god service og et rart og trygt sted for både dyr og ejere.
Kathrine Olivius Ottosen
Kathrine Olivius Ottosen
22. September, 2022.